Orrplasztika alatt az orr külsejének előnyösebbre formálását értjük sebészi úton. A leggyakoribb plasztikai sebészeti beavatkozás között tartják számon világszerte és szakavatott kezekben az egyik legnagyobb páciens elégedettséget kiváltó plasztikai sebészeti beavatkozás. Ugyan akkor szakmailag a legnehezebbnek tartott esztétikai műtét , ami a páciensek pszichéjére is a legnagyobb hatással van. A páciensek egy része elégedetlen a veleszületett orrformájával, míg a többiek a balesetben eldeformálódott orrukat szeretnék helyre rakatni vagy az öregedéssel megváltozott orrformájukat korrigáltatni. Nagyon gyakran funkcionális problémák is fennállnak egy eldeformálódott orrnál és sokaknál ennek javítása is fontos szempont az orrplasztika során. Az orr esetén gyakran finom változások is nagyfokú javulást eredményeznek mind esztétikailag, mind funkcionálisan.

Orrplasztikánál nagyon fontos, hogy tapasztalt, profi szakembert válasszunk és az elvárt eredmény nem marad el.

Adja meg orrának, amit megérdemel – operáltassa valódi ORRSPECIALISTÁVAL a lehetséges legjobb eredmény elérése érdekében. A formai korrekció mellett, ha szükséges, javítható az orrlégzés is, így hozzájárulhat egészsége megőrzéséhez is – egy lépésben az orrkorrekcióval.

Az orrplasztika művészete

Az orrplasztika során a kiemelkedő szakmai tudás mellett fontos szerepet kap az orvos művészi érzéke is, mivel az orrnak döntő szerepe van az arc harmóniájának megteremtésében. Dr Kárász a műtétek során a legnagyobb gonddal ügyel, hogy csak azokat szükséges változtatásokat hozza létre, melyek mellett az eredmény teljesen természetes marad megőrizve ezzel a páciens eredeti karakterét és szépségét. Orrplasztika során gyakran már finom változtatások is nagy mértékben képesek javítani az arc harmóniáján.

A műtétet minden esetben kivizsgálás és alapos konzultáció(k), számítógépes tervezés előzi meg. A műtétre akkor kerülhet sor, ha Ön egészséges, jók a laborértékei, nincs akut betegsége. Mindemellett rendelkezik az összes információval a műtétre vonatkozóan, és a megbeszélések, illetve a tervezés során kialakult egy közös álláspont az orrformával kapcsolatban, amit Ön páciensként kívánatosnak tart, én pedig orrspecialistaként kivitelezhetőnek.